Foredrag om en reise i recovery og rusfrihet

Foredrag om en reise i recovery og rusfrihet

Foredrag om en reise i recovery og rusfrihet

Terapivakten Kurs og Kompetanse er et kompetansesenter som tilbyr opplæring i rusforebygging og psykisk helse, samt og bidra til at de som ønsker det kan få hjelp og støtte for å overvinne avhengighet og finne veien til recovery og rusfrihet. Målet er at vi skal gi håp, vekst og muligheter for tilfriskning og rask intervensjon for å forebygge rus og psykisk helse. Kompetansesenteret drives av Ove Andre Remme, en tidligere rusmisbruker og kriminell som har funnet sin vei ut av avhengigheten og nå ønsker å dele sin kunnskap og erfaring med andre. Gjennom sine inspirerende foredrag sprer han håp og viser at recovery er mulig.

Ove Andre Remme: Fra rusmisbruker til foredragsholder

Ove Andre Remme, foredragsholderen bak Terapivakten og Terapivakten Kurs og Kompetanse, har bakgrunn som tidligere rusmisbruker og kriminell. Han har gått gjennom en personlig reise fra avhengighet til å finne veien til recovery og rusfrihet. Med 16 års erfaring fra arbeid med unge og voksne rusavhengige, både som rusterapeut og som faglig leder for noen av Norges ledende behandlingsklinikker, har Ove Andre opparbeidet seg en omfattende ekspertise på området.

I dag bruker Ove Andre sin erfaring til å dele faglig kunnskap om rusmisbruk og forebygging. Gjennom sine foredrag tar han oss med på en reise der vi får undersøke de skremmende sidene ved avhengighet og avdekke hvordan en kan bryte fri og begynne tilfriskningen. Med sin omfattende ekspertise innen rusbehandling og forebygging, samt sin personlige erfaring som tidligere rusmisbruker, gir Ove Andre oss en unik innsikt i temaet. Han har holdt utallige foredrag for ulike målgrupper, inkludert studenter, ledere, arbeidstakere og fagpersoner, og har fått gode tilbakemeldinger på hans inspirerende historie.

Å bryte ut fra avhengighetens lenker: Veien til rusfrihet og recovery

I dette foredraget tar Ove Andre oss med på en unik reise gjennom et liv preget av trauma, kriminalitet og rusmisbruk. Han deler sin personlige historie med brutal ærlighet og reflekterer over sine egne opplevelser, samtidig som han utfordrer publikum til å se på avhengighet på en ny måte. Foredraget har som formål å tenne en gnist hos unge og voksne mennesker, slik at de kan bryte ut av destruktiv atferd.

Ove Andre forteller om en tid i sitt liv da han var på randen av total undergang som narkoman og kriminell. Han viser hvordan det er mulig å gå fra fortvilelse og mørke til et liv fylt med håp og endring. Gjennom sin egen erfaring søker han å motivere publikum til å se at det er mulig å skrive om sin egen historie og bygge opp indre styrke, selv om det er ufattelig vanskelig å kontrollere avhengig tankegang og atferd.

Foredraget fokuserer på drivkreftene som ligger til grunn for all avhengighet, og viser et usminket bilde av rusmisbruk, samt kompleksiteten knyttet til temaet. Dette er en historie om transformasjon og veien ut av avhengighet, som appellerer til forståelse og medfølelse for dem som sliter med rusmisbruk.

Å være pårørende til en med rusproblemer

Å være nær slektning, pårørende eller arbeidskollega til noen med rusproblemer kan være en hjerteskjærende opplevelse. Det er en tilværelse full av utfordringer. Med foredraget om recovery og rusfrihet gir Ove Andre oss innsikt i den destruktive situasjonen som både den avhengige og de nære kan kjenne på kroppen.

Foredraget gir oss muligheten til å forstå den komplekse virkeligheten som omgir rusproblemer, og det gir oss verktøy til å finne styrke, medfølelse og håp midt i turbulensen. Ove Andre deler åpenhjertige personlige historier som belyser den vanskelige situasjonen både for den avhengige og de nære. Målet med foredraget er å gi publikum en dypere forståelse av hva det innebærer å være pårørende til noen med rusproblemer, samtidig som det gir håp om at det er mulig å finne styrke og håndtere situasjonen på en konstruktiv måte.

Rusforebygging på arbeidsplassen: Investering i ansattes trivsel, sikkerhet og helse

Rusmisbruk kan ha alvorlige konsekvenser for både den enkelte, sikkerheten og arbeidsmiljøet. Derfor er det viktig å skape en sunn og rusfri arbeidskultur som fremmer trivsel og sikkerhet. Ved å investere i rusforebyggende tiltak på arbeidsplassen kan man bidra til å redusere risikoen for avhengighet og skape et trygt og produktivt arbeidsmiljø.

Ove Andres foredrag gir kunnskapen som trengs for å ha en sunn og rusfri arbeidskultur. Gjennom sitt inspirerende foredrag deler han sin omfattende ekspertise innen rusbehandling og forebygging, samtidig som han knytter det opp mot relevant forskning på området. Det at han åpent deler fra sin egen livshistorie som tidligere rusmisbruker, gjør at foredragene blir ekstra berørende og engasjerende.


Se noen av mine foredrag og bli bedre kjent med meg her

 

Ove Andre Remme

Motiverende foredrag om rus og avhengighet basert på egen erfaring
Slik kan du stoppe rusmisbruk som pårørende og arbeidskollega

Vil du komme i kontakt med meg?

Takk for at du tok kontakt med meg. Du hører fra meg innen 48 timer.