Kurs Logo

10 strategier for stressmestring

Begynner hverdagens stress og jag å ta overhånd?

Føler du deg overveldet, sliten eller under konstant press? Da er det på tide å ta kontrollen og lære 10 effektive strategier for stressmestring!

Møt DIN KURSMENTOR

Sabrina Isabella Bakkeid

Sabrina Isabella Bakkeid har en mastergrad i Psykologi, samt videreutdanning i krisehåndtering- og traumebehandling, vold i nære relasjoner, samt relasjonsvansker- og psykososial problematferd. Hun er også utdannet økonom.
Sabrina jobber for tiden som klinisk behandler i Spesialisthelsetjenesten.
Hun har flere års erfaring fra fagområder innen traume, stressmestring, emosjonell motstandsdyktighet, privatøkonomi- og forbrukeratferd, samt motivasjon i privatliv og organisasjoner. Hun har hjerte for faget og brenner for å gi mennesker de rette verktøyene som skal til for at de skal kunne mestre sin hverdag på best mulig måte. Dette med utgangspunkt i deres personlige egenskaper og ressursene de har til rådighet for å lykkes.

SABRINA (with Title)
Terapivakten Kurs & Kompetanse
Jørgen Hestdahl - Spesialistlege

“Jeg har jobbet med Sabrina både i privat helseforetak og nå i senere tid i spesialisthelsetjenesten. Hun innehar svært mye kompetanse på fagfeltet, er en kunnskapsrik og motiverende pådriver for at det tverrfaglige arbeidsteamet og våre klienter skal lykkes med sine mål. Hun er en varm og empatisk person og evner å bygge solide relasjoner til klienter, pårørende og kolleger!”

Spesialistlege