NETTKURS I STRESSMESTRING

100% FORNØYD GARANTI
EVIG TILGANG
KURSBEVIS

Mange ledere og arbeidstakere i Norske bedrifter går med bakgrunnsstress og sliter med motivasjon og drivkraft som hemmer motivasjon og prestasjoner. Om du kjenner deg igjen i dette er dette stressmestringskurset for deg.

Endre negative tankemønstre, øk motivasjonen og realiser dine drømmer. Vi skal utforske dine evner til å være fleksibel, optimistisk, og stresstolerant i utfordrende tider. Vår ekspertveiledning og grundige forståelse av stressmestring vil gi varig forandring.

Delta i et støttende læringsmiljø og samhandle med andre kursdeltakere. Invester i deg selv og skap indre styrke, økt trivsel og bedre relasjoner!

5 konsekvenser av kronisk stress

Vedvarende stress kan gi alvorlige konsekvenser og forkorte din levealder

 1. Langvarig stress kan øke risikoen for helseproblemer som hjertesykdom, høyt blodtrykk, fordøyelsesproblemer, svekket immunforsvar og søvnforstyrrelser. Stress kan også forverre eksisterende tilstander som migrene, rygg- og muskelsmerter.
 2. Kronisk stress kan bidra til utvikling eller forverring av psykiske lidelser som angstlidelser og depresjon. Stress kan føre til følelser av overveldelse, irritabilitet, lav selvfølelse og manglende motivasjon. Langvarig stress kan også påvirke kognitiv funksjon, hukommelse og konsentrasjonsevne.
 3. Stress kan føre til søvnproblemer som søvnløshet, hyppige oppvåkninger om natten eller dårlig søvnkvalitet. Mangel på søvn kan igjen forverre stress og skape en ond sirkel.
 4. Vedvarende stress kan påvirke evnen til å fokusere og opprettholde produktivitet. Det kan redusere konsentrasjonsevnen og evnen til å løse problemer effektivt, noe som kan ha negativ innvirkning på arbeid og daglige oppgaver.
 5. Konstant stress kan føre til irritabilitet, følelsesmessig ustabilitet og manglende evne til å takle mellommenneskelige situasjoner. Dette kan resultere i konflikter og problemer i personlige og profesjonelle relasjoner.


Ta kontroll over stressorene

Du tror kanskje du er maktesløs overfor presset, jaget og forventningene, men det trenger du ikke å være. Vårt kurs gir deg de nødvendige kunnskapene og konkrete strategiene for å mestre stress på en effektiv måte. Bli en ressurs for deg selv og andre, og oppnå indre balanse og velvære. Registrer deg i dag og ta det første skrittet mot en stressfri tilværelse!

Stressmestringskurs som gir deg suksess og innsikt 

Dette lærer du:

Konkrete strategier:

 • Hvordan identifisere stressorer og øke din bevissthet rundt egne stressmønstre, for å forstå hvordan stress påvirker deg og hvordan du kan håndtere det.
 • Hvordan benytte konkrete ulike stressmestringsteknikker
 • Hvordan organisere og prioritere oppgaver på en mer effektiv måte, for å redusere stress knyttet til tid og arbeidsbelastning
 • Hvordan identifisere og endre negative tankemønstre og bekymringer
 • Hvordan etablere sunne rutiner, sette grenser, ta pauser og engasjere deg i aktiviteter  som gir deg glede og avkobling

Økt stressmestring kunnskap:

 • Du vil få økt kunnskap om hva stress er, hvordan det påvirker kroppen og sinnet, samt identifisere individuelle stressutløsere og symptomer.
 • Du vil lære praktiske verktøy og teknikker for å håndtere stress effektivt, inkludert avspenningsteknikker, pusteøvelser og mindfulness.
 • Gjennom kurset vil du utvikle økt selvbevissthet, forståelse av egne styrker og muligheter, samt bygge selvtillit til å håndtere og takle stressende situasjoner.
teamwork-and-teambuilding-people-connect-hands-2022-12-16-07-11-50-utc

KURSETS INNHOLD

Stressmestringskurset består av 10 leksjoner og 6 praktiske aktiviteter i nedlastbare filer som du kan jobbe med under og etter kurset

FORSTÅELSE AV STRESS

Få en grundig forståelse for hva stress er, hvordan det påvirker kroppen og hvilke faktorer bidrar til stress i livet ditt.


IDENTIFISERING AV STRESSUTLØSERE

Lær å identifiserer spesifikke situasjoner, hendelser og tanker som utløser stressreaksjoner hos deg, slik at du kan ta tak i dem og håndtere dem på en mer konstruktiv måte.

STRESSMESTRINGSVERKTØY

Kurset vil introdusere deg for en rekke stressmestringsverktøy og teknikker, inkludert avspenningsteknikker, pusteøvelser, mindfullness og kognitiv omstrukturering.

TIDSSTYRING OG PRIORITETER

Lær hvordan du kan effektivisere tidsbruken din, sette realistiske mål å prioritere oppgaver som reduserer stress og øker produktiviteten.

SELVOMSORG OG AVLASTNING

Kurset vil fokusere på viktigheten av selvomsorg og hvordan du kan integrere avlastningsaktiviteter i hverdagen for å redusere stressnivået, inkludert trening, søvn, sunn ernæring og avslapning.

KOMMUNIKASJON OG GRENSER

Lær effektive kommunikasjonsstrategier og teknikker for å håndtere konflikter, sette grenser og opprettholde sunne relasjoner både på jobb og i ditt privatliv.

Det komplette kurset  for forebygging, og behandling av stress i hverdagen!

INTRODUKSJONSTILBUD!

2495 NOK

pr deltager
 • Fornøyd-garanti: 14 dagers angrerett
 • Tilgang 1 mnd
 • 10 endringsfokuserte leksjoner i hvordan du kan håndtere stress, vokse i din karriere og bli bedre i ditt personlige og profesjonelle liv
 • Tilgang til medlemsportal med andre kurs og bestilling av veiledning hos kursleder
 • Nedlastbare presentasjoner og praktiske oppgaver
 • Egen studie applikasjon Simplero
 • 1 mnd Q/A support
 • Møt andre kursdeltakere i egen medlemsportal
 • Mulighet for betaling med faktura

Hva Andre Kunder Sier

Kundeomtaler

 • Terapivakten Kurs & Kompetanse

  Jeg har jobbet med Sabrina både i privat helseforetak og nå i senere tid i spesialisthelsetjenesten. Hun innehar svært mye kompetanse på fagfeltet, er en kunnskapsrik og motiverende pådriver for at det tverrfaglige arbeidsteamet og våre klienter skal lykkes med sine mål. Hun er en varm og empatisk person og evner å bygge solide relasjoner til klienter, pårørende og kolleger!

  Spesialistlege

OM OSS

Terapivakten Kurs og Kompetanse

Vi er en kurs- og foredragstjeneste som bistår bedrifter både digitalt og fysisk. Ved å hjelpe bedrifter og private med å forebygge og håndtere rusproblemer, gjennom å heve deres kompetanse og handlekraft, bidrar vi til å redde liv, og bedre helse og sikkerhet.

Kursene våre er tids- og kostnadseffektive, i tråd med vår visjon; nemlig at økt ruskunnskap skal være lett tilgjengelig og økonomisk overkommelig for samfunnet.

"Kunnskap og handling gir mulighet for endring og nye resultater!"

Vi har holdt kurs for disse bedriftene

DIN KURSHOLDER

Hei, jeg heter Sabrina og vil være din kursholder i dette Stressmestringskurset!

Jeg jobber som klinisk behandler i Spesialisthelsetjenesten.
Jeg har flere års erfaring innen områder som traumebehandling, stressmestring, emosjonell motstandsdyktighet, forbrukeratferd, samt motivasjon både i privatlivet og i organisasjoner.

Jeg har selv kjent på prestasjonspress, stress og byrden med å balansere krevende studier, jobb og andre forpliktelser. Følelsen av å ikke strekke til, manglende tid og konstant utmattelse. Jeg forsto at det var på tide å finne en bedre måte å håndtere alt på og at det var nødvendig for å oppnå balanse i livet mitt.

Dette kurset er spesielt utviklet for å gi DEG de riktige strategiske verktøyene du trenger for å mestre de stressrelaterte utfordringene i din hverdag på best mulig måte. 

Jeg ser fram til å jobbe med deg og jeg håper du vil få stor nytte av kurset.

Sabrina Isabella Bakkeid

Har du spørsmål til dette kurset eller bestilling?

Vi sender også ut faktura til bedrifter. Send oss bare din forespørsel, så hjelper vi deg med det.

Takk for at du tok kontakt med oss. Du hører fra oss innen 48 timer.

Noen vanlige spørsmål

Hva skjer etter jeg har kjøpt kurset?

Du vil få en mail med innloggingsinfo til kurset og en egen medlemsportal. Inne i kursportalen vil du finne både kurset du har kjøpt, samt andre relevante artikler, kurs og mulighet til å bestille veiledning fra din kursmentor.

Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?

Tilgangen er ikke tidsbegrenset, så du kan gå gjennom det så mange ganger du vil, og så lenge du vil.

Hvordan får jeg tilgang til kurset?

Du får tilgang til å studere kurset på nett og via en egen app.

Kan jeg melde på flere kursdeltakere?

Ja, du kan melde på opptil 30 deltakere på kurset.

Får jeg support underveis?

Ja, du vil få ukentlig svar på de spørsmålene du måtte ha, inne i medlemsportalen.

Kan jeg bestille kurset og få tilsendt faktura?

Ja du kan sende oss en forespørsel ved å bruke kontaktskjema ovenfor. Så vil vi kontakte dere for å legge dere inn som kunder og gi dere tilgang til de deltakerene dere vil melde på kurset.