Terapivakten Kurs & Kompetanse

FORELESNINGER Terapivakten KURS OG KOMPETANSE

Overvinn avhengighetens grep og finn veien til Recovery og rusfrihet

I en verden der avhengighetens grep kan føles kvelende og uovervinnelig, finnes det også håp. Bli med på en reise der vi undersøker de mange skremmende sidene ved avhengighet og avdekker hvordan grepet kan løsnes for å finne frihet og bedring gjennom mine spennende og gode foredrag.

Book en kaffeprat med meg >

Møt din foredragsholder

Hei, jeg heter Ove Andre Remme og her er min historie

ove-without-title

Behandling og forebygging av rusmisbruk ligger i mitt DNA.

Jeg brenner for å dele faglig kunnskap, og jeg har blitt fortalt at mine deltakere blir dypt berørt når jeg deler min historie som tidligere rusmisbruker og kriminell gjennom mine foredrag.

Jeg har holdt utallige foredrag for studenter, ledere, arbeidstakere, privat personer og fagpersoner som ønsker å dykke dypere inn i en rusforebyggende verden.

Jeg har 16 års erfaring fra arbeid med unge og voksne rusavhengige. Jeg har jobbet som Rusterapeut og som faglig leder for noen av Norges ledende behandlingsklinikker.

Noen av mine oppdragsgivere

Når kunnskap omvandles til handling, kan vi redde liv

– Ove Andre Remme

Utvalgte emner

Invester i dine ansattes trivsel og sikkerhet!

Mine rusforebyggende forelesninger gir dere kunnskapen som trengs for å skape en sunn og rusfri arbeidskultur.

Dette er noen av de gripende og inspirerende emnene jeg kan holde foredrag i for å vekke ettertanke hos mennesker i din organisasjon. Disse emnene kan fungere utmerket i seg selv. Det er også mulig å tilpasse forelesningene med emner som er rettet spesifikt mot publikum i din organisasjon, for å sørge for at det resonnerer godt. Jeg tar utgangspunkt i omfattende ekspertise og går dypt ned i emnene, samtidig som jeg deler relevant personlig erfaring fra et levd liv i rus og kriminalitet og viser til ny og relevant forskning på feltet.

Fra mørke til forløsning:

En reise gjennom et liv med trauma, kriminalitet og rusmisbruk

lecture-topic-ove

Fra forsvar og håpløshet til endringog håp

Du vil bli dypt inspirert i dette foredraget når jeg forteller om en unik reise fra et fortvilende dypt mørke til et liv fylt med håp, endring og ubegrensede muligheter. Du får bli med når jeg reflekterer over personlige opplevelser og deler av livet mitt med brutal ærlighet. Det er en historie om en person som var på randen av total undergang som narkoman og kriminell.

Formålet med forelesningen er å tenne en gnist hos unge og voksne mennesker, så de kan forstå at de kan skrive om sin egen historie, bygge indre styrke og bryte ut av destruktiv atferd. Jeg søker å vekke motivasjon så publikum vil se at endring er mulig.

I avhengighetens skygger:

Den hjerteskjærende dansen av å være pårørende til en med rusproblemer

lecture-topic-family

FINNE STYRKE, MEDFØLELSE OG HÅP MIDT I TURBULENSEN

Jeg tar deg med på en rystende reise der jeg forteller om realiteten av hvordan det er å være en nær slektning, pårørende eller arbeidskollega og se at noen du er glad i kjemper med avhengighet. Dette er et lærerikt og samtidig redselsfullt foredrag som viser en turbulent virkelighet, og publikum får dyp innsikt i en verden av avhengighet som kan virke gåtefull for utenforstående.

Foredraget er bygget opp av detaljrik informasjon og åpenhjertige personlige historier som belyser den destruktive "dansen" som fanger både den som er avhengig og de kjære som er nær.

Å bryte ut fra avhengighetens lenker:

Å oppdage kraften og motivasjon til å si "Nok er nok"

lecture-topic-alcohol

Å finne veien til rusfrihet, Recovery og et styrket liv

Du får være vitne til en ferd gjennom rusavhengigheten og til rusfrihet på den andre siden. Og du får høre om hvor ufattelig vanskelig det er å forsøke å kontrollere avhengig tankegang og atferd. Foredraget fokuserer på drivkreftene som ligger til grunn for all avhengighet, og viser et usminket bilde av alkoholisme og rusmisbruk og kompleksiteten av tilstanden.

Dette er en historie om transformasjon og veien ut av avhengighet, som viser en menneskelig side som appellerer til forståelse og medfølelse for dem som sliter med rusmisbruk.

Book en kaffeprat meg meg >

Attester

Se hva andre sier om forelesningene mine

 • Terapivakten Kurs & Kompetanse

  "Sjelden man møter en så faglig kompetent og samtidig så engasjert og åpen person. Dyrekjøpt erfaringsbasert kunnskap kombinert med et hjerte for mennesker og ønske om å levere imøtekommende og fungerende hjelp, er noe du vet du får hver gang du møter Ove Andre." 

  CEO The Human Aspect-Public Speaker

 • Terapivakten Kurs & Kompetanse

  "Eg har sendt dette til mine sjefer å anbefalt at dette burde bli holdt til alle på skulen. Skjelden at slike foredrag går inn på meg. Var heldig å få prate med Ove andre før foredraget. Dette er noko som er umåtelig viktig for ungdommen."

  Lærer Herøy Videregående skole

 • Terapivakten Kurs & Kompetanse

  "Et godt foredrag med et tydelig budskap! Har nevnt navnet til Ove for flere lærere i andre studieretninger, da rus og psykiatri finnes også her. Forebygging i alle ledd er viktige bidrag, og Ove kommer med et tydelig og godt budskap til ungdommen: det er selvreddende å ta tak i det som ligger bak grunnen til man bruker rus. Tusen takk for at jeg fikk være med på dette foredraget, dere går fram som gode forebyggere"

  Psykososial Rådgiver Fagerlia Videregående Skole

Ofte stilte spørsmål

Det er helt vanlig å undre seg over flere forskjellige ting her i livet og for mange like vanlig å søke etter svar som gir mening. Så her er litt informasjon og svar til deg

Prisene mine vil variere i forhold til lengde på foredraget, antall deltagere, reisevei og opphold. Ta kontakt, så setter jeg sammen et tilbud ut ifra deres ønsker og behov.

Jeg reiser rundt i hele Norges land og holder foredrag. Jeg holder også digitale foredrag.

Jeg har holdt foredrag om mange ulike temaer. Som for eksempel miljø og kriminalitet, traumer, oppvekst og familie. Mitt spesialfelt er rus, avhengighet og rus forebygging. Jeg tar med min egen livshistorie som rusavhengig, tidligere kriminell og min oppvekst i en dysfunksjonell familie, som gjør foredragene mine ekstra berørende.