Kurs Logo

5 vanlige tegn på rusmisbruk

Møt DIN KURSMENTOR

Ove Andre Remme

Ove Andre er sertifisert rus og pårørende-terapeut. Han er videreutdannet i Gestaltterapi. Ove Andre har arbeidet med avhengighet, familier, pårørende og psykisk helse i 15 år. Ove har brukererfaring som rusavhengig og bruker både sin personlige og faglige kompetanse i sine kurser og foredrag. Han har til sammen 18 års erfaring med personlig utvikling fra både rusavhengighet og traume belastninger.

Han har arbeidet på flere av Norges fremste offentlige rusinstitusjoner både som gruppeterapeut og som faglig leder. Han deler sin faglighet og personlige erfaring med stort engasjement og har flere ganger gitt sine faglige uttalelser både i VG, God Morgen Norge og i flere andre medier. 

Ove Andre Remme
Terapivakten Kurs & Kompetanse
Jimmy Westerheim - CEO, the Human Aspect

“Sjelden man møter en så faglig kompetent og samtidig så engasjer og åpen person som Ove Andre. ”

CEO, the Human Aspect

Terapivakten Kurs & Kompetanse
Linda Fevang - Avd. Omsorg  - Ullensaker kommune

“Ove Andre er en svært dyktig foredragsholder. Han er faglig god, får kontakt med publikum og formidler informasjonen på en interessant måte. Jeg vil på det varmeste anbefale han.”

Avd. Omsorg - Ullensaker kommune

Terapivakten Kurs & Kompetanse
Terje Pedersen - CEO, Jane Doe Corp

“Full pott til mennesket og terapeut Ove Andre. En mer åpen og ærlig person med en genuin og ektefølt trang til å hjelpe andre skal man lete veldig lenge etter.”

CEO, Jane Doe Corp